Welkom bij

Veggies & Spice

Hét adres voor  

vega en vegan gerechten

Bomvol smaak!

 
 

Catering

Maak je meeting, borrel of speciale gelegenheid extra bijzonder door je gasten te verwennen met gezonde en smaakvolle gerechten die er ook nog eens kleurrijk uitzien.

Neem contact met mij op zodat ik samen met jou een inspirerend menu kan samenstellen dat binnen jouw budget past.

Lunch op kantoor

Schotel je werknemers smaakvolle en gezonde maaltijden voor die ze doen watertanden. De gerechten zijn niet alleen lekker en verrassend, maar ze zorgen er ook voor dat iedereen na de lunch weer energiek aan het werk kan. Neem contact met mij op om het aantal eters en bezorgdagen te bespreken, evenals jouw budget.

Menu- ontwikkeling

Naast vegetariërs en veganisten, willen ook steeds meer vleeseters bewust en lekker eten zonder dierlijke producten. Helaas is in restaurants de keuze in dergelijke gerechten vaak beperkt en valt het eten ook nog eens regelmatig tegen. Verras daarom jouw klanten met verse, originele en (h)eerlijke vega en vegan maaltijden die ervoor zorgen dat ze jouw restaurant de volgende keer graag weer komen bezoeken! Neem contact met mij op zodat we samen jouw menukaart vega- en veganvriendelijk kunnen maken.

Diensten

Over de kok

Guru Khalsa-Smit

Van jongs af aan ben ik vegetariër en daarom weet ik dat het niet altijd even makkelijk is (geweest) om buiten de deur smaakvol vega te eten. Het heeft lang geduurd voordat er lekkere vegetarische en vegan gerechten op de Amsterdamse menukaarten stonden. Maar hierdoor ben ik juist zelf gaan experimenteren met smaakcombinaties en het creëren van heerlijke, nieuwe gerechten zonder vlees en vis. 

 

De afgelopen zeven jaar heb ik mijn kookkunsten kunnen ontwikkelen als freelance kok en heb ik gewerkt voor een aantal cateraars en lunchcafés. Daarnaast kookte ik voor verschillende co-working spaces, heb ik op foodmarkten gestaan, als thuiskok gewerkt en een tijdje een pop-upcafé gerund. 


Mijn passie voor en plezier in het maken van (h)eerlijke maaltijden heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik begin 2017 ben begonnen met Veggies & Spice. Koken is voor mij een creatieve uitlaatklep, een spel waarin ik zorg dat de lekkerste ingrediënten in zowel smaak als textuur bij elkaar samenkomen in een verrukkelijk gerecht.  Neem contact met mij op zodat we een menu kunnen samenstellen dat binnen jouw wensen en budget past.

 
 

Recensie

Guru is een magische kok, haar gerechten zijn gezond, kleurrijk, creatief en erg lekker. Het is een hele prestatie om dat alles voor elkaar te krijgen in één gerecht, maar toch lukt het haar om dit elke woensdag weer voor The Thinking hut op tafel te zetten!  

Het eten was vanavond fantastisch, hartelijk dank hiervoor.

Ons bestuur was erg blij verrast – Ik had ze verteld dat ze een ‘simpele maaltijd’ konden verwachten – ze hadden niet verwacht dat het eten zo bijzonder zou zijn.

Laura Hassler
Musicians

without borders

Dennis Wijnker

Doctor Evidence

Iedereen was vol lof, bedankt voor de heerlijke lunch die vullend doch licht was.

Christine Wagner

Spring Tide


Graag wilde ik je van harte bedanken voor de fijne manier waarop je de lunch, het diner en ook de locatie voor onze gasten uit Afrika hebt verzorgd! We hebben van alles zeer genoten. Je bent een klasse kok! Ik meld me graag een volgende keer weer bij je.

 
hoodlamb_logo.jpg
4 en 5 mei Amsterdam website
paradiso-logo.png
dignita-logo.png
The Thinking Hut website
tradin-organic1.jpg

Contact

Tel: +31(0)620204542     E-mail: info@veggiesandspice.nl

 

Voor meer informatie kun je mij mailen of onderstaand contactformulier invullen
 
 

Foodfolio